Όροι Αποστολής

Παράδοση Προϊόντων Στον Χώρο Σας


Με ACS courier:
Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε courier.  Η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη(εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και πολύ μικρά νησιά όπου η παράδοση γίνεται την 2η εργάσιμη) ενώ όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα μεταφορικά έξοδα για κάθε παραγγελία είναι δωρεάν. Εντός Ελλάδας.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Για αποστολή με courier ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες σε αστικά κέντρα και 3-5 ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.


Προσπαθούμε πάντοτε να σας παραδίδουμε την παραγγελιά σας το συντομότερο δυνατόν! Οι παραγγελίες που θα γίνονται τις καθημερινές έως τις 11.00 πμ. θα αποστέλλονται από το LOVENWALL προς αποστολή αυθημερόν, εφόσον βέβαια τα προϊόντα υπάρχουν σε διαθέσιμο στοκ και δεν είναι ειδικές ή custom παραγγελίες! 


Περισσότερες πληροφορίες
Για προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους αναγράφεται ως "Κατόπιν παραγγελίας" ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 4-10 ημέρες, με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να κατασκευαστούν.


Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πελάτες μας ενημερώνονται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail σχετικά με τον χρόνο αναμονής καθώς και για ενδεχόμενη αλλαγή της τιμής του προϊόντος της παραγγελίας τους.


Τα ποσά αντικαταβολής που αναλαμβάνουν οι ταχυμεταφορές είναι μέχρι 300€.
Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από το ποσό αυτό θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για να αποσταλεί η παραγγελία σας.


 Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου της παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.